Путін переговорив з ватажками бойовиків "ЛДНР": названа важлива дата
Категорія
Події
Дата публікації

Путін переговорив з ватажками бойовиків "ЛДНР": названа важлива дата

Путін переговорив з ватажками бойовиків "ЛДНР": названа важлива дата

Ватажки терористичних угруповань "ДНР" і "ЛНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький відповідно погодилися з російським лідером Володимиром Путіним щодо необхідності проведення обміну полоненими.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

Читайте також: США готові "збільшити ціну" для Росії за агресію проти України

Відзначається, що Захарченко заявив, що полонені українці на захопленій території Донецької області утримуються відповідно до міжнародних норм. У той же час, за його словами, обмін полоненими не повинен залишатися питанням торгівлі та війни.

Плотницький також заявив про готовність до обміну полоненими.

За попередніми даними, 29 листопада Тристороння контактна група погодить в Мінську умови обміну 306 проросійських ув'язнених на 74 українців.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук попросив Володимира Путіна посприяти успішному проведенню обміну полоненими між бойовиками і Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?