Суд Росії пом'якшив запобіжний захід Ігорю Бакаю
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд Росії пом'якшив запобіжний захід Ігорю Бакаю

Суд Росії пом'якшив запобіжний захід Ігорю Бакаю
Джерело:  ТАРС

Таганський суд Москви розглянув повторно клопотання слідчих органів та пом'якшив запобіжний захід екс-главі українського "Нафтогазу" Ігорю Бакаю, якого в Росії обвинувачують в шахрайстві. Так, йому змінили запобіжний захід з взяття під варту на домашній арешт, продовживши цей захід до 12 січня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Таганський суд 15 листопада на підставі рішення Мосміськсуду про повторний розгляд рішення про обрання запобіжного заходу у відношенні Бакая заново розглянув клопотання слідчих органів", – повідомив співрозмовник агентства.

"Суд постановив змінити йому запобіжний захід з арешту на домашній арешт. Крім того, в той же день суд розглянув клопотання слідчих органів про продовження йому домашнього арешту. Судом дане клопотання було задоволено, Бакай відправлений під домашній арешт на строк до 12 січня 2018 року", – додав він.

Читайте також: Бакая виправдали за статтею, за якою засудили Тимошенко

Нагадаємо, 31 жовтня стало відомо, що в Москві затримали Бакая. Екс-чиновника звинувачують у шахрайстві в в особливо великих розмірах. За інформацією ЗМІ, Бакай також незаконно заволодів $ 9 млн російського мільярдера Алішера Усманова. 27 жовтня російський суд заарештував екс-чиновника Ігора Бакая до 12 листопада.

Як повідомляв ONLINE.UA, прокуратура Києва внесла апеляцію до Апеляційного суду Києва на рішення Печерського райсуду столиці від 23 березня, яким повторно задоволено скаргу представника Ігоря Бакая та скасовано постанови про порушення кримінальних справ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?