Порошенко має відстоювати гідну перевірку е-декларацій, – єврокомісар
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко має відстоювати гідну перевірку е-декларацій, – єврокомісар

Порошенко має відстоювати гідну перевірку е-декларацій, – єврокомісар
Джерело:  online.ua

Єврокомісар з питань європейської політики сусідства та переговорів про розширення Йоганнес Ган в нещодавньому інтерв'ю заявив, що президент України Петро Порошенко має бути відповідальним за проблеми з перевірками електронних декларацій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв’ю Гана "Суспільному".

"Проблема перевірки електронних декларацій чітко пов’язана з недоукомплектуваністю штату відповідального органу (НАЗК – ред.), а також із браком необхідного обладнання, зокрема інформаційно-технічного обладнання, та персоналу, який вмітиме ним користуватись", - наголосив Ган.

За словами єврокомісара, відповідальність за це несуть як відповідні міністерства, так і президент як глава держави.

Читайте також: У НАЗК заявили про фальсифікацію перевірок електронних декларацій

"Якщо він (Петро Порошенко – ред.) як ключова особа прямо відстоюватиме таку боротьбу, це також може стати вирішальним фактором на користь змін", - додав Йоганнес Ган.

Єврокомісар також заявив, що у європейської спільноти терпіння вичерпується через брак практичних результатів боротьби з корупцією в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, національне агентство з питань запобігання корупції оприлюднило результати перевірки декларацій глави України Петра Порошенко за 2015 і 2016 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?