Волонтер закликала екс-бійців АТО не брати участь в мітингах під Радою
Категорія
Події
Дата публікації

Волонтер закликала екс-бійців АТО не брати участь в мітингах під Радою

Волонтер закликала екс-бійців АТО не брати участь в мітингах під Радою

Жителі наметового містечка під стінами Верховної Ради в Києві деградують, беручи участь в політичному цирку. Таку думку висловила на своїй сторінці в Facebook волонтер Наталя, дружина одного з ветеранів АТО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські новини.

«Я не можу знайти слів виправдання того цирку, що відбувається в центрі моєї країни. Сотні вірних синів своєї батьківщини танцюють під дудку Дурацького - Міхо, який за гроші олігархів організував «цирк шапіто» під стінами Верховної Ради», - написала вона.

Волонтер звернулася до українців, які служили в АТО, які тепер перебувають під Радою: «Прошу вас, не марайте честь вашого мундира, не йдіть на поводу у хворого - імбицил, жує краватки. Адже тільки сліпому не помітні комічність і брудний задум цієї вистави. Деградація і незадоволеність вже проявили себе в злочинах, скоєних одним «моральним виродком» з так званого «наметового містечка». Пограбувати і спробувати згвалтувати беззахисну дівчину міг тільки що опустився і недорозвинений урод», - підкреслила вона.

Активістка зазначила, що серед жителів містечка є як «продажні шлюхи», які свідомо беруть участь в цьому шабаші, так і ті, ким брудно маніпулюють, граючи на почутті патріотизму.

«Але хлопці, які пліч-о-пліч з моїм чоловіком захищали і захищають Україну від Путіновскої шизофренії, прийшли на свідомо проплачений циркову виставу, напевно не знаючи, у що їх втягують!» - заявила волонтер.

«Прошу вас, одумайтеся, не віддавайте свою честь і гідність на надругу ненаситним пройдисвітам. Вони відпрацюють свої копійки і повернуться назад в ту дупу, з якої вилізли. А вам жити з цим, і соромно буде дивитися своїм дітям в очі за цю безглузду, помилкову, хвилинну слабкість, яку ви б ніколи не допустили в хвилини бою, знаючи, що десь там, за вашими спинами, ваші родини і ваші друзі!»- написала вона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?