Пентагон випадково ретвітнув заклик до імпічменту Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон випадково ретвітнув заклик до імпічменту Трампа

Пентагон випадково ретвітнув заклик до імпічменту Трампа
Джерело:  online.ua

Офіційний Twitter-аккаунт міністерства оборони США 16 листопада випадково ретвітнув повідомлення із закликом до імпічменту президента Дональда Трампа.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на профіль у Twitter представника Пентагону Дани Уайт.

"Оператор офіційного аккаунту @DeptofDefense в Twitter помилково ретвітнув контент, який не був би схвалений міністерством оборони. Оператор помітив цю помилку і відразу ж її видалив", – пояснила представник Пентагону.

Читайте також: У Білому домі готуються до можливого імпічменту Трампа - ЗМІ

Міністерство оборони США ретвітнуло пост користувача Proud Resiste, в якому був заклик до відставки президента.

"Рішення просте. Рой Мур: йди з передвиборної гонки. Ел Франкен: звільняйся з Конгресу. Дональд Трамп: іди з президентської посади", – йшлося у твіті, який репостнув оператор аккаунту Пентагону.

Як повідомляв ONLINE.UA, конгресмени від Демократичної партії США, очолюваної представником від штату Теннессі Стівом Коеном, знову виступила з ініціативою провести слухання в Палаті представників питання щодо імпічменту президента Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?