Чиновникам у Німеччині загрожує в'язниця через квитки на концерт Rolling Stones
Категорія
Світ
Дата публікації

Чиновникам у Німеччині загрожує в'язниця через квитки на концерт Rolling Stones

Чиновникам у Німеччині загрожує в'язниця через квитки на концерт Rolling Stones
Джерело:  Hamburger Morgenpost

Офіс місцевої влади обшукали слідчі прокуратури і поліції Гамбурга через інформацію про те, що посадовцям безкоштовно дісталися квитки на концерт Rolling Stones, які оцінюються в 10 тис євро.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hamburger Morgenpost.

Агентство відзначає, що за інформацією правоохоронців чиновники отримали 100 квитків після того, як районний офіс дозволив проведення концерту популярної групи у вересні. За законами Німеччини, посадовцям заборонено отримувати подарунки. Через це їх тепер підозрюють в хабарництві.

Слідчі обшукали офіс FKP Scorpio, яка займалася організацією концерту і відправляла квитки, а також перевірили комп'ютери в районному офісі. За інформацією видання, компанія відмовилася від коментарів.

Читайте також: Мерилін Менсон пояснив, чому направляв гвинтівку-мікрофон на публіку після стрілянини в Техасі

Усім чиновникам загрожує ув'язнення на строк до трьох років. Посадовці також будуть відсторонені від роботи після дисциплінарного розгляду.

За повідомленням, чиновники працювали безкоштовно понаднормово під час організації концерту, який був найбільшим в історії міста.

Крім того, агентство зазначає, що вартість квитка на чорному ринку досягала 800 євро. Концерт відвідали 82 тисячі людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, у травні гітарист легендарного гурту Rolling Stones Ронні Вуд переніс операцію на пошкодженій легені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?