Ще одного популярного голлівудського актора звинувачують у домаганнях
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще одного популярного голлівудського актора звинувачують у домаганнях

Ще одного популярного голлівудського актора звинувачують у домаганнях
Джерело:  Daily Mail

Одного з найпопулярніших акторів бойовиків, сценариста та режисера Сильвестра Сталлоне звинуватили у примушенні до сексу 16-річної прихильниці. Інцидент, за словами жінки, стався в 1986 році, про що свідчать поліцейські звіти, опубліковані британською газетою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

У поліцію на Сталлоне заявила сама постраждала. Вона розповіла, що 31 рік тому актор змусив її зайнятися сексом з ним і з його охоронцем одночасно. На той момент акторові було 40 років, дівчині - 16. Заявниця, чиє ім'я не називається, уточнила, що це сталося в одному з готелів Лас-Вегаса під час зйомок фільму "Щосили".

Жінка зазначила, що після інциденту Сталлоне погрожував їй і змушував її мовчати.

Читайте також: Звинувачений в домаганнях Кевін Спейсі зробив заяву щодо своєї кар'єри

За словами постраждалої, вона не хоче висувати офіційних звинувачень проти обох чоловіків, оскільки відчуває себе приниженою і наляканою.

Сильвестр Сталлоне всі звинувачення категорично заперечує. Про це його прес-секретар Мішель Бега повідомив порталу TMZ.

"Це сміхотворна, абсолютна брехня. Ніхто ніколи нічого не знав про цю історію, поки її не опублікували в ЗМІ, в тому числі пан Сталлоне. Жодного разу з ним з цього приводу не зв'язувалися представники влади і хто-небудь ще", — заявив представник актора.

Як повідомляв ONLINE.UA, зірка екшенів Стівен Сігал став ще одним фігурантом секс-скандалу в Голлівуді, який почався з обвинувачень Гарві Вайнштейна в домаганнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?