Обстріл біля супермаркету: в Дніпрі по людям відкрили вогонь
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл біля супермаркету: в Дніпрі по людям відкрили вогонь

Обстріл біля супермаркету: в Дніпрі по людям відкрили вогонь

Стало відомо, що в ніч з 19 на 20 листопада в Дніпрі посеред вулиці хтось з автомата почав обстрілювати людей прямо біля магазину. Про подію повідомили в прес-службі Національної поліції міста, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Обозреватель ».

В результаті події відразу четверо отримали поранення різної тяжкості. Один з них був екстрено доставлений в реанімацію, його поранення виявилося практично несумісним з життям. Однак, в результаті професійних дій хірурга Григорія Пилипенко, чоловіка, фактично, витягли з того світу.

Читайте також: Чоловік, що влаштував стрілянину в початковій школі Каліфорнії, застрелив дружину

За словами постраждалих, вони перебували поблизу автомобіля на стоянці в момент, коли з боку Донецького шосе під'їхав автомобіль BMW, з нього вийшов невідомий в балаклаві, який тут же почав стріляти по людях.

На місці обстрілу були виявлені гільзи калібру 12-ти міліметрів. За фактом події порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 («Умисне вбивство») і ст. 15 («Замах на злочин»). Обставини на даний момент з'ясовуються.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, у Києві викрали грузинського журналіста-добровольця АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?