Порушення ПДР: на українських дорогах встановлять кілька тисяч відеокамер
Категорія
Україна
Дата публікації

Порушення ПДР: на українських дорогах встановлять кілька тисяч відеокамер

Порушення ПДР: на українських дорогах встановлять кілька тисяч відеокамер
Джерело:  Прес-служба МВС

Сьогодні вранці, 20 листопада міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запевнив, що незабаром на дорогах України будуть встановлені 4 тис камер спостереження з метою максимальної відеофіксації порушень правил дорожнього руху.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт МВС України.

Аваков заявив, що, в разі прийняття Верховною Радою закону про відеофіксації порушень і оснащення доріг відеокамерами, ДТП і нещасних випадків на дорогах України стане набагато менше. Закон повинні прийняти в грудні поточного року.

Читайте також: Кривава ДТП в Харкові: стали відомі нові дані про винуватців

«Чотири тисячі камер, які будуть поставлені по всій країні за півтора року після прийняття закону у Верховній Раді, сподіваюся, в грудні, призведе до зниження спочатку на 30%, потім на 50% аварійності та смертності», - розповів Аваков.

Крім того, глава МВС висловився з приводу обмеження швидкості руху автомобілів у населених пунктах до 50 км/ч. На його думку, це значно зменшить ризик пересування пішоходів і знизить рівень пригод на дорогах.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Словаччині автобус з українцями потрапив у ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?