У Києві «накрили» хакерів, які вкрали з банківських карт понад 10 мільйонів
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві «накрили» хакерів, які вкрали з банківських карт понад 10 мільйонів

У Києві «накрили» хакерів, які вкрали з банківських карт понад 10 мільйонів

Служба безпеки України викрила банду хакерів, які встигли накрасти з банківських карток понад десять мільйонів гривень. Про це сьогодні, 20 листопада повідомила прес-служба відомства на сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

«СБУ викрила хакера угруповання на крадіжці грошей з державних банків. За попередньою інформацією зловмисники встигли вкрасти більше десяти мільйонів гривень з більше 1,5 тисяч банківських карток», - сказано в повідомленні.

Читайте також: У Києві затримали банду небезпечних грабіжників з Грузії: з'явилося відео

Відомо, що шахраї проникали безпосередньо в банківські мережі, де, шляхом зчитування і дублювання інформації, отримували реквізити банківських карт.

Четверо злочинців було затримано, в їх приміщенні під час обшуку виявили комп'ютерну техніку, понад мільйон гривень готівкою, а також зброю і патрони. Затриманим було оголошено про підозру у вчиненні злочинів за ст. 208 КК України. На даний момент для злочинців обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв ONLINE.UA, Велика Британія підозрює Росію в кібератаках на ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?