У новому Samsung Galaxy вдосконалили технологію сканера обличчя
Категорія
Технології
Дата публікації

У новому Samsung Galaxy вдосконалили технологію сканера обличчя

У новому Samsung Galaxy вдосконалили технологію сканера обличчя
Джерело:  itechua.com

Черговий анонс щодо нового смартфона Samsung Galaxy S9 намагається заманити потенційних покупців. Розробники заявили, що в новій моделі будуть помітно вдосконалені системи розпізнавання обличчя і сітківки ока користувача. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на iTech.

Samsung Galaxy S9, як і його «старший брат S9 +, матимуть схожу за параметрами c моделями S8 і S8 + фронтальну камеру розміром 8 мегапікселів, однак програмні поліпшення і найбільш швидкий сканер змусять користувача відчути чималу різницю.

Читайте також: Стало відомо про новий дефект iPhone X

Однак, незважаючи на те, що флагмани від Samsung вже не в перший день використовують нібито вдосконалену перевірку особистості замість відбитка пальця - навіть найдорожчі моделі донині часом реагують на просту фотографію, зчитуючи необхідні елементи з зображення. Чого не можна сказати про новий флагман від Apple, презентований у вересні поточного року.

iPhone X - перший апарат з серії смартфонів Apple, має новітню технологію Face ID, яка не тільки розпізнає обличчя в тривимірному режимі, але і дозволяє визначати обличчя практично при будь-якому освітленні.

Однак, варто нагадати, що ціна на останній iPhone буде кардинально відрізнятися від вартості Самсунга.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10-річний школяр зламав сканер обличчя Face ID в iPhone X.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?