Група "АГОНЬ" представляє нове відео на сингл "Беги"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Група "АГОНЬ" представляє нове відео на сингл "Беги"

Група "АГОНЬ" представляє нове відео на сингл "Беги"
Джерело:  online.ua

Мами, ховайте дочок! На стежку любові виходять пропащі хулігани Костя Боровський і Антон Савлепов з гарячою банди "АГОНЬ". Фірмовий екстра-стиль, два рази не повторюють, постійно виконують, прямо в серце западають. Звикання забезпечено з першого перегляду!

Масла в "АГОНЬ" підливають харизматичні і зухвалі учасники яскравого телепроекту "Топ-модель по-українськи" Рева Палюх, Віка Рогальчук і Сергій Пістро. А також група денс-хол танцівниць і чемпіон з авторалі. Пристебніть ремені!

Зйомки відео на реп-сингл "Беги" пройшли в Києві - на паркінгу торгового центру і в одному з недобудованих будинків арт-заводу «Платформа». Режисером відео виступив Андрій Оленич, оператором - Антон Фурса. За креативну частину відповідав Костя Боровський.

Як розповіли хлопці, ідея кліпу народилася до того, як з'явився сам трек.

"Багато що в угрупованні АГОНЬ відбувається спонтанно. Так з'явилися народні хіти" Біла стрекоза любові" і "Опа-опа". Так вийшло і з кліпом "Беги". Андрій Оленич, продюсер телепроекту "Топ-модель по-українськи", в якому мені пощастило брати участь в ролі експерта, давно виношував ідею випробування учасників шоу в дусі нелегального дріфту. Але не вистачало розмаху. Одного разу Андрій зізнався, що хотів би зняти кліп з групою АГОНЬ і учасниками телепроекту, зав'язаний навколо нічних гонок. Але на момент розмови у нас не було підходящого треку. Ми нічого не вирішили і домовилися "подумати", - поділився Костя Боровський. І через пару днів саунд-продюсер АГОНЬ Саша Чемеров надіслав з Лос-Анджелеса пісню "Беги", в якій були і "фірмовий екстра-стиль", і "дуже швидкий автомобіль", та інші атрибути хуліганського кліпу".

Для зйомок кліпу потрібні були справжні королі нічних вулиць, які приїхали покуражитися на дрифт і відірватися, а не позувати на камеру. Тому герої ТМПУ Рева, Віка і Сергій підійшли ідеально. Все склалося саме собою і відбувалося стрімко, яскраво і по фану, в стилі "АГОНЬ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?