"Українські диверсанти": "міністр ЛНР" розповів про обстановку в Луганську
Категорія
Події
Дата публікації

"Українські диверсанти": "міністр ЛНР" розповів про обстановку в Луганську

"Українські диверсанти": "міністр ЛНР" розповів про обстановку в Луганську
Джерело:  online.ua

"Міністр внутрішніх справ" угруповання "ЛНР" Ігор Корнет заявив про затримання в окупованому Луганську "українських диверсантів", а також спростував дані про свою відставку.

Про це він розповів в зверненні від 21 листопада, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Стриптизерка проти "Матильди": окупанти провели в Луганську дивну акцію

Корнет назвав ситуацію в Луганську контрольованою бойовиками, а також запевнив, що продовжує виконувати обов'язки "голови МВС" терористичного угрупування. За його словами, "посадові особи" "ЛНР" довгий час надавали ватажкові Ігорю Плотницькому недостовірні дані про причетність "МВС" до протиправної діяльності.

Також він розповів, що вночі в Луганську заарештували групу "українських диверсантів", - гендиректора ДТРК "ЛНР" Анастасію Шуркаеву, голову адміністрації Плотницького Ірину Тейцман, голову "служби урядової безпеки МВС" Євгенія Сильвестрова.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про відставку Ігоря Корнета і оточення адміністративних будівель Луганська БТР і озброєними людьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?