У Білорусі провели нове затримання громадян України
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі провели нове затримання громадян України

У Білорусі провели нове затримання громадян України
Джерело:  online.ua

У понеділок, 20 листопада, в Білорусі затримали трьох громадян України за звинуваченнями у нібито незаконному перетині кордону.

Про це розповіли в Державному прикордонному комітеті Білорусі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Україна видворила білоруського дипломата

Відзначається, що прикордонники затримали жінку і двоє чоловіків, - громадян України, які нібито незаконно перетнули державний кордон Білорусі, відправившись за ягодами.

При цьому, деякі із затриманих раніше вже притягувалися до відповідальності за вчинення аналогічного злочину, і мали заборону на в'їзд до Білорусі на термін в п'ять років.

Як повідомляв ONLINE.UA, в серпні на території Білорусі зник молодий український журналіст Павло Гриб, якого після виявили в одному з СІЗО Росії.

У жовтні в Білорусі за звинуваченням у шпигунстві затримали кореспондента "Українського радіо" Павла Шаройко.

Пізніше також зник директор одного з підприємств Донбасу "Завод обважнювачів" Олександр Скиба, який попрямував до Мінська в рамках ділової поїздки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?