У Лондоні помер знаменитий оперний співак Хворостовський
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лондоні помер знаменитий оперний співак Хворостовський

У Лондоні помер знаменитий оперний співак Хворостовський
Джерело:  online.ua

Рано вранці в середу, 22 листопада, в Лондоні у віці 55 років помер відомий російський оперний співак Дмитро Хворостовський.

Першим про це заявив російський артист Дмитро Маліков, після чого дані підтвердили інші відомі особистості і сім'я співака, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Смерть Чарльза Менсона в США: названа причина

Смерть наступила в 5:36 за київським часом. Варто зауважити, що ще в 2015 році стало відомо про пухлину головного мозку у Хворостовського, з якою він тривалий час вів боротьбу.

Внаслідок лікування в лондонській клініці оперному співакові ставало краще, і він навіть давав концерти, проте потім у нього пропав голос. При цьому, в останній місяць в ЗМІ регулярно з'являлися дані про кончину Хворостовського, проте раніше вони всі спростовувалися.

Відповідно до заповіту, тіло виконавця кремують, і половину праху поховають в Москві, а другу половину, - в Красноярську.

В останній раз Хворостовський виступав і з'являвся на публіці в травні 2017 року в Санкт-Петербурзі:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Латвії поховали відомого російського сатирика Михайла Задорнова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?