Волонтер розповів про великий успіх сил АТО на Світлодарській дузі
Категорія
Події
Дата публікації

Волонтер розповів про великий успіх сил АТО на Світлодарській дузі

Волонтер розповів про великий успіх сил АТО на Світлодарській дузі
Джерело:  online.ua

Українські військовослужбовці змогли встановити контроль над кількома стратегічними точками і населеними пунктами на Світлодарській дузі в Донецькій області.

Про це відомий волонтер Юрій Мисягін написав на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ситуація тривожна і нестабільна: штаб АТО розповів про провокації бойовиків на Донбасі

Волонтер підкреслив, що проросійські бойовики активно використовують на Світлодарській дузі заборонене озброєння, - міномети 82 і 120 мм калібру, артилерію 122 мм калібру та "Гради".

З цієї причини бійці сил АТО, що дислокуються в районі вогневих провокацій, були змушені провести військову спецоперацію, внаслідок чого було отримано контроль над кількома стратегічними висотами і селищами, жителі яких зустрічали українських воїнів як визволителів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в зв'язку з загостренням ситуації на Донбасі український лідер Петро Порошенко скликав засідання військового кабінету РНБО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?