Не вірю, що за три роки не можна розкрити злочини на Майдані, де є тисячі свідків, - Рабінович
Категорія
Україна
Дата публікації

Не вірю, що за три роки не можна розкрити злочини на Майдані, де є тисячі свідків, - Рабінович

Не вірю, що за три роки не можна розкрити злочини на Майдані, де є тисячі свідків, - Рабінович

Думку про те, що він не вірить, що за три роки не можна розслідувати вбивства, де є тисячі свідків і фактів, висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович в ефірі телеканалу «112 Україна». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КП в Україні.

«Якби захотіли розслідувати, вже б давно розслідували. Або нічого розслідувати, чи бояться результатів, тому й не розслідують. Я не вірю в те, що за три роки не можна розкрити злочин, де є тисячі свідків, тисячі всяких фактів. Якщо ви за три роки не зуміли розслідувати вбивства на Майдані, йдіть у відставку. Вийдіть і скажіть: «Три роки минуло, ми не змогли нічого добути, у нас профнепридатність. Ми зараз зрозуміли, що їмо хліб даремно. Ми зараз саморозпускаємося, нехай приходять нові люди в прокуратуру і розслідують. Якщо є така організація із загальною назвою «правоохоронна система», і вона не дає нам конкретної відповіді на питання, значить вона не працює», - переконаний політик.

Він зазначив, що розслідування вбивств на Майдані - найголовніша справа для нинішніх чиновників.

«Від цієї системи очікувати більше нічого. Якщо вона за 3 роки не змогла розкрити найголовніший для них злочин, тому що на цих злочинах вони до влади приходили. На розповідях про те, що вони розкриють все, що на Майдані відбулося. Аж надривалися зі своїми промовами з трибуни. І що тепер? Хоч би одна людина встала і сказала: «Не виправдав надії», - і пішла. Ні - всі сидять з чесними мордами і кажуть, що все в порядку і все добре», - заявив парламентарій.

Також, народний депутат прокоментував версії італійських журналістів про нібито причетність до вбивств на Майдані трьох громадян Грузії.

«Є факт заяви італійських журналістів про нібито причетність до вбивств на Майдані трьох громадян Грузії. Прокуратура що повинна зробити? Викликати їх на допит і запитати, чи є у них якісь факти, що підтверджують їх слова. А Горбатюк (глава департаменту спецрозслідування Генпрокуратури Сергій Горбатюк, - ред.) дає цьому всьому просто якусь оцінку. Сищики повинні оперувати дієсловами, а не епітетами. Цей же Горбатюк сказав, що за три роки розслідувань вбивств на Майдані посадили тільки одну людину. Вчора, в честь річниці Майдану, Інтерпол зняв з розшуку Захарченко (екс-глава МВС Віталій Захарченко, - ред.). Що це таке? Вони ж перебувають при владі. У них всі судові інстанції, прокуратура, поліція, - все у них в руках. Я не знаю, чи мають рацію журналісти в своїх фільмах або не праві, але розслідувати прокуратура це зобов'язана. За три роки можна відповісти на одне питання - хто винен у вбивствах на Майдані?»- зазначив політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?