Ватажок "ДНР" намагається приховати диверсії в Донецьку - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок "ДНР" намагається приховати диверсії в Донецьку - ЗМІ

Ватажок "ДНР" намагається приховати диверсії в Донецьку - ЗМІ
Джерело:  Укрінформ

У ніч на 23 листопада в окупованому Донецьку сталися вибухи на військових об'єктах, про що ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко заборонив поширюватися.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ, що цитує власні джерела.

Читайте також: Ватажок "ЛНР" зі свитою і всіма грошима втік до Росії - ЗМІ

Відзначається, що вночі на території Донецька гриміли вибухи на двох військових об'єктах бойовиків, внаслідок чого загинули люди. При цьому, щоб запобігти витоку даних в ЗМІ, Захарченко заборонив "чиновникам" угруповання коментувати інцидент.

Джерело також відзначило, що диверсії в Донецьку пов'язують з заворушеннями в Луганську, які можуть бути викликані "з'ясуванням стосунків" між Головним розвідувальним управлінням Росії, яке контролює ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького та Федеральною службою безпеки РФ, якій підконтрольні голови "МГБ" і "МВС" окупантської влади Луганщини Леонід Пасічник та Ігор Корнет.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що бойовики "ДНР" брали участь у заворушеннях в Луганську в останні дні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?