В ОБСЄ зробили невтішний прогноз по Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОБСЄ зробили невтішний прогноз по Донбасу

В ОБСЄ зробили невтішний прогноз по Донбасу

З настанням зими на Донбасі різко загостриться ситуація. Ескалація конфлікту виникне через те, що по замерзлій землі бойовикам буде лечше перевозити важку зброю.

З такою заявою виступив перший заступник глави місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг, передає ONLINE.UA з посиланням на DW.

Представник ОБСЄ зазначив, що вже на Донбасі зафіксовано зростання порушень з боку бойовиків. Хуг підкреслив, що терористи регулярно застосовують заборонену бойову зброю - танки, реактивні системи залпового вогню і артилерійську зброю.

Читайте також: Бійці АТО зіткнулися з бойовиками на Луганщині, обидві сторони зазнали великих втрат

Раніше повідомлялося, що Хуг провів переговори з ватажком самопроголошеної "ДНР" Олександром Захарченко. Представник ОБСЄ обговорив з ним невиконання Мінських угод, а також обговорив питання забезпечення безпеки спостерігачів місії на окупованих територіях України.

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 листопада Порошенко провів нараду з представниками Військового кабінету РНБО через ситуацію, що загострилася на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?