Бразильський футболіст Робіньо сяде у в'язницю за зґвалтування
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бразильський футболіст Робіньо сяде у в'язницю за зґвалтування

Бразильський футболіст Робіньо сяде у в'язницю за зґвалтування
Джерело:  Football Italia

Суд Мілана засудив відомого бразильського футболіста Робіньо до дев'яти років в'язниці за участь в груповому зґвалтуванні дівчини. Колишній гравець "Мілана" і "Реала" не визнає свою провину і має намір оскаржувати рішення суду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Football Italia.

За даними джерела, інцидент зі зґвалтуванням стався в 2013 році на одній з дискотек Мілана. Відзначається, що Робіньо був одним з шести хлопців, які поглумилися над 22-річною дівчиною. Відомо, що решта учасників групового зґвалтування також засуджені.

Читайте також: Сильвестра Сталлоне звинувачують у домаганнях

Слід додати, що вирок Робіньо винесено заочно, так як на даний момент футболіст грає за команду "Атлетіко Мінейро" і проживає в Бразилії. Судова система Італії передбачає оскарження вироку, що найближчим часом і має намір зробити спортсмен. Під час апеляційного процесу Робіньо буде залишатися на волі.

Слід додати, що Робіньо не в перший раз звинувачують у зґвалтуванні. У 2009 році він був заарештований за наругу над дівчиною, але пізніше його виправдали в суді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що італійський воротар Джанлуїджі Буффон завершив кар'єру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?