Дочка одного з ватажків "ЛНР" вчиться на прокурора в Харкові
Категорія
Події
Дата публікації

Дочка одного з ватажків "ЛНР" вчиться на прокурора в Харкові

Дочка одного з ватажків "ЛНР" вчиться на прокурора в Харкові
Джерело:  ТСН

Старша дочка "голови МВС ЛНР" Ігоря Корнета, через відставку якого почалися заворушення в окупованому Луганську, вчиться на прокурора в українському виші в Харкові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Читайте також: Розбірки російських спецслужб: МЗС України прокоментувало ситуацію в Луганську

Відзначається, що журналісти навідалися в гуртожиток і університет, де навчається і прописана 20-річна Марина, однак говорять там про неї неохоче, - у своїй кімнаті вона з'являється рідко, а в навчальному закладі не знали, хто її батько.

У той же час, керівництво заявило, що не має підстав виганяти дівчину, - вона має громадянство України, вступила на вишу на загальних підставах і старанно навчається. До того ж, Марина вчиться вже на четвертому курсі, і була зарахована ще до виникнення конфлікту на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький заявив про відставку Ігоря Корнета з поста "міністра", після чого адміністративні будівлі міста оточили бойовики "МВС ЛНР" і "МГБ ДНР", а в місто зайшла військова техніка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?