Зустріч Порошенко і Меркель: підсумки переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Порошенко і Меркель: підсумки переговорів

Зустріч Порошенко і Меркель: підсумки переговорів
Джерело:  president.gov.ua

24 листопада президент України Петро Порошенко провів переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель на полях саміту "Східне партнерство" в Брюсселі. В ході зустрічі вони обговорили ситуацію на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента України.

Читайте також: Трамп провів "відмінну" розмову з Путіним

Одним з головних питань на зустрічі Порошенко і Меркель було розміщення миротворців ООН на окупованних українських територіях. Відзначається, що лідери Німеччини і України скоординували подальші кроки по цій ініціативі.

Також в ході переговорів обговорювалася ситуація в окупованому Луганську, де кілька днів тому була зроблена спроба нового "військового перевороту".

Обговорив український голова з канцлером Німеччини і обмін полоненими. Відзначається, що в ході переговорів було досягнуто домовленостей вжити максимальних заходів для якнайшвидшого звільнення українських заручників, які перебувають в полоні у бойовиків, і політв'язнів, яких незаконно утримують в Росії і на території окупованого Криму.

Крім обговорення цих важливих питань, Порошенко повідомив Меркель про проведенні в Україні реформи, а також розповів про подальші плани реформування країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, що спецпредставник США з питань України Курт Волкер не зміг домовитися з помічником російського голови Владиславом Сурковим про введення миротворців ООН на Донбас. Але США пообіцяли продовжити роботу з російською стороною з цього напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?