«Після рідної Італії, Україна - моя друга країна»: Тото Кутуньо знову в Києві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

«Після рідної Італії, Україна - моя друга країна»: Тото Кутуньо знову в Києві

«Після рідної Італії, Україна - моя друга країна»: Тото Кутуньо знову в Києві
Джерело:  online.ua

27 листопада 2017 року у "Палаці Україна" виступить Тото Кутуньо з сольним концертом. Для киян співак готує велике музичне шоу і справжній вечір ностальгії.

"Синьйор пісні і король Італії", як жартома люблять називати Кутуньо на батьківщині, останній раз виступав у Києві два роки тому. Тоді італійський серцеїд відзначив ювілей творчості, і пообіцяв, що до наступного сольного концерту створить пісню, присвячену Україні.

Читайте також: Названий виконавець року за версією American Music Awards

"Після рідної Італії, якій належить моє серце, Україна - моя друга країна", - неодноразово повторював Кутуньо. Співак не раз зізнавався, що якби довелося виїхати з коханою Італії, то тільки в прекрасну Україну, з її землями і неймовірними дівчатами.

Пісні артиста продовжують жити в серцях шанувальників у всіх країнах світу. По вироьництву світових хітів Тото Кутуньо номер один. Триста світових хітів випустив Кутуньо за сорок років. Серед яких "Et si tu n'existais pas" і "Salut" для романтичного Джо Дассена, "Amore no", "Soli" і "Il tempo se ne va" у виконанні темпераментного Адріано Челентано, "Ciao, bambino, sorry" для чарівною Мірей Матьє і, звичайно ж, "La mia musica", "Solo noi" і "L'italiano", які виконав сам маестро. А Емі Стюарт стала єдиною жінкою в історії пісні "L'Italiano", яка виконала її наживо.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, в "Палаці Україна" в Києві виступила скандальна українська поп-співачка Ані Лорак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?