Можлива заборона "Сватів" в Україні: Зеленський записав нове гнівне звернення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Можлива заборона "Сватів" в Україні: Зеленський записав нове гнівне звернення

Можлива заборона "Сватів" в Україні: Зеленський записав нове гнівне звернення
Джерело:  online.ua

Український шоумен Володимир Зеленський, який раніше критикував СБУ за заборону на в'їзд для російського актора Федора Добронравова, записав нове звернення.

У ньому він звернувся до українців, що обурені його позицією, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Знімайте кіно самі: з'явилося відео з заявою скривдженого Зеленського

Відзначається, що Зеленський закликав "ботів", "блогерів" і "журналістів, що забулися", які негативно відреагували на його першу заяву, "заглянути в свій внутрішній світ", і не бігти на команду "фас".

Шоумен додав, що у серіалу "Свати" 800 млн переглядів тільки на YouTube, і він користується популярністю серед певної категорії населення, в той час як інші можуть просто не дивитися його.

Також він різко відповів на твердження про те, що "Свати" є пропагандистським серіалом: "Про сім'ю, любов, дітей. Там немає нічого крім гумору і теплого настрою".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ заборонила акторові серіалу "Свати" Федору Добронравову в'їзд в Україну терміном на три роки через відвідування окупованого Криму. Сам росіянин стверджує, що не їздив на півострів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?