Теракт в Єгипті: загинуло близько 200 осіб
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в Єгипті: загинуло близько 200 осіб

Теракт в Єгипті: загинуло близько 200 осіб
Джерело:  Sky News

24 листопада в одній з мечетей Єгипту на півночі Синайського півострова прогримів потужний вибух. Теракт був здійснений під час п'ятничних молитов, коли в будівлі знаходилося кілька сотень парафіян.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Sky News.

Читайте також: У Харкові хлопець для веселощів обстрілював людей з балкона: опубліковано відео

За даними джерела, під час теракту загинуло не менше 200 осіб. Також повідомляється про 130 поранених.

Єгипетські поліцейські відзначають, що після того, як в мечеті прогримів потужний вибух, терористи відкрили вогонь по людям, під'їхавши впплотную до будівлі на чотирьох позашляховиках. Під вогонь бойовиків також потрапили медики і машини "швидкої допомоги", на яких вивозили поранених з місця події.

Президент Єгипту у зв'язку з терактом в мечеті зібрав екстрене засідання комітету безпеки. Також в країні оголосили триденну жалобу.

У МЗС України повідомили, що серед постраждалих в результаті теракту в Єгипті громадян України немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 5 листопада стрілянина сталася в одній з церков Техасу. Тоді в результаті події загинуло 26 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?