Зчинили ґвалт: Лукашенко різко прокоментував "шпигунський скандал" з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Зчинили ґвалт: Лукашенко різко прокоментував "шпигунський скандал" з Україною

Зчинили ґвалт: Лукашенко різко прокоментував "шпигунський скандал" з Україною
Джерело:  БЕЛТА

Білоруський лідер Олександр Лукашенко обговорив з президентом України Петром Порошенком  інцидент із затриманням журналіста Павла Шаройко і оголошенням персоною нон грата дипломата Ігоря Скворцова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Белта".

Читайте також: Україна видворила білоруського дипломата

Державні лідери зустрілися в ОАЕ на початку листопада, і Лукашенко у відповідь на питання Порошенка прямо зізнався, що був в курсі ситуації з самого початку, при цьому, спочатку планувалося не розголошувати дані про інцидент в ЗМІ.

Однак, за словами президента Білорусі, українська сторона "підняла гвалт" і порушила домовленості, після чого довелося публікувати дані, які б пояснили ситуацію, - як затримані зізнавалися, де і як працювали.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 жовтня в Мінську затримали кореспондента "Українського радіо" Павла Шаройко, звинувативши його в шпигунстві.

Після персоною нон грата визнали першого секретаря посольства України в Білорусі Ігоря Скворцова, який нібито працював на українську розвідку і координував дії Шаройко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?