Невидимий батальйон: у Києві відбулася прем`єра фільму про жінок на війні
Категорія
Культура
Дата публікації

Невидимий батальйон: у Києві відбулася прем`єра фільму про жінок на війні

Невидимий батальйон: у Києві відбулася прем`єра фільму про жінок на війні
Джерело:  online.ua

24 листопада в Києві відбулася прем'єра документального фільму "Невидимий батальйон", в якому розповідається про участь жінок в АТО на сході України. Головними героїнями повнометражної картини стали шість жінок-військових, які захищають свою батьківщину від країни-агресора.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Прем'єра "Невидимого батальйону" пройшла з повним аншлагом. Зал столичного кінотеатру "Оскар" був забитий глядачами вщерть - всі вони з нетерпінням хотіли побачити і підтримати героїнь картини.

У картині "Невидимий батальйон" свої історії розповіли шість жінок-військовослужбовців. Всі вони різні за віком і життєвим досвідом, але їх об'єднала війна. Фільм зняли три українських режисера - Ірина Цілик, Світлана Ліщинська та Аліна Горлова.

Перед прем'єрою картини автор проекту Марія Берлінська розповіла, що під час зйомок фільму творці поставили перед собою три мети: розповісти про жінок, які воюють в АТО, перемогти інформаційну війну і актуалізувати дискусію щодо формування армії за професійним принципом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у країнський фільм про жінку-наркоманку з Чорнобиля потрапив на фестиваль в Талліні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?