Хороші новини з АТО: вижили бійці ВСУ, які вважалися загиблими
Категорія
Події
Дата публікації

Хороші новини з АТО: вижили бійці ВСУ, які вважалися загиблими

Хороші новини з АТО: вижили бійці ВСУ, які вважалися загиблими
Джерело:  online.ua

25 листопада з району проведення АТО надійшли хороші новини - двоє українських військовослужбовців, які вважалися загиблими після бойового зіткнення з бойовиками в районі Кримського, виявилися живими. Бійці ВСУ, завдяки своєму досвіду, змогли вийти з-під обстрілу і вже повернулися в свої підрозділи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: В ОБСЄ зробили невтішний прогноз по Донбасу

У зведенні штабу АТО також повідомляється про загальну ситуацію в зоні АТО. Відзначається, що за минулу добу бойовики 17 раз порушили режим припинення вогню. Обстріли з їх боку велися і в Луганському, і в Донецькому напрямках. Українські військові змогли дати противнику адекватну відповідь, втрат серед бійців ВСУ немає.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше троє українських військовослужбовців з необережності загинули в зоні АТО. Причиною їх загибелі стало необережне поводження з пічним обладнанням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?