Популярна українська співачка зізналася, навіщо їздила до окупованого Донбасу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярна українська співачка зізналася, навіщо їздила до окупованого Донбасу

Популярна українська співачка зізналася, навіщо їздила до окупованого Донбасу
Джерело:  Hromadske

Відома українська співачка Руслана Лижичко розповіла, що після окупації Донбасу вже п'ять разів відвідала Донецьк. Артистка пояснила, що їздила на території, підконтрольні бойовикам, щоб закликати терористів до мирного процесу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hromadske.ua.

Читайте також: Скандальна українська співачка зібралася "співати для росіян по всьому світу"

У своєму інтерв'ю Руслана розповіла, що відвідувала окупований Донбас "за покликом серця", зазначивши, що при цьому не переслідувала ніяких політичних цілей. За словами співачки, її перша поїздка в "ДНР" була пов'язана зі звільненням українських військових, які потрапили в полон після Іловайська. При цьому їй вдалося визволити з полону 42 українців.

Також в інтерв'ю Руслана прокоментувала свою позицію по українським артистам, які виїхали в Росію. Співачка заявила, що не хоче нікого критикувати за його вибір, але закликала молодих українських зірок зробити правильний вибір і не піддаватися спокусі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, що український співак Іван Дорн шокував російських шанувальників під час концерту в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?