"Вона дуже любила життя": померла відома українська журналістка
Категорія
Україна
Дата публікації

"Вона дуже любила життя": померла відома українська журналістка

"Вона дуже любила життя": померла відома українська журналістка
Джерело:  online.ua

24 листопада раптово померла відома українська журналістка Марія Адамська. Вона пішла з життя у 45 років. За попередньою інформацією, причиною смерті жінки став відрив тромбу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі колег Марії.

Читайте також: Помер відомий радянський актор Микола Годовиков

Марія Адамська останні роки працювала продюсером на каналі ТСН. До цього вона була випусковим редактором на українському каналі СТБ, а також працювала редактором у виданні "Українська правда".

 За словами колег журналістки, шокованих її раптовою кончиною, Марія завжди вражала оточуючих своїм неймовірним темпераментом і непересічним талантом, що допомагало їй завжди опинятися в центрі уваги. Вони висловлюють свою щиру скорботу через смерть Адамської, підкреслюючи, що її їм буде дуже не вистачати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 22 листопада помер відомий російський оперний співак Дмитро Хворостовський. Він помер на 56-му році життя після тривалої боротьби з раком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?