В окупованому Криму продають найстаріший виноробний завод
Категорія
Економіка
Дата публікації

В окупованому Криму продають найстаріший виноробний завод

В окупованому Криму продають найстаріший виноробний завод
Джерело:  online.ua

У анексованому Росією Криму виставили на продаж найстаріший виноробний завод. Окупаційна "влада" вирішила позбутися заводу шампанських вин "Новий Світ".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний російський сайт, на якому розміщена інформація про проведення торгів.

Читайте також: Путін готовий анексувати Донбас: названа умова

У документі зазначено, що в лот, номінальна ставка по якому становить 1,5 млрд рублів (близько 700 млн гривень), входять дев'ять земельних ділянок, загальна площа яких сягає майже 100 тисяч кв. м, а також побудовані на них будівлі і споруди загальною площею 58 963,7 кв. м.

Відзначається також, що найстаріший кримський виноробний завод виставлено на торги 17 листопада, а заявки на участь в них будуть прийматися до 13 грудня. Остаточні підсумки торгів будуть підведені 20 грудня.

Нагадаємо, завод шампанських вин "Новий Світ" був заснований в 1878 році князем Левом Голіциним. Після анексії Криму російська влада "націоналізувала" підприємство, яке знаходилося в держвласності України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на адміністративному кордоні Криму і материкової України планується вже в першій половині 2018 року побудувати паркан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?