Землю накриє серія потужних магнітних бур
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Землю накриє серія потужних магнітних бур

Землю накриє серія потужних магнітних бур
Джерело:  Метеопрог

У 2017 році грудень принесе з собою цілу серію потужних магнітних бур. Найсильніша з них, яка досягне потужності G2, очікується з 4 по 7 грудня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Мeteoprog.

Читайте також: Дощі, тумани і магнітні бурі: з'явився прогноз погоди в Україні на тиждень

За даними метеорологів, магнітні бурі в грудні 2017 року бушуватимуть до середини місяця. За прогнозами, з 18 грудня обурення магнітного поля планети мають заспокоїтися.

Відомо, що магнітні бурі негативно позначаються на здоров'ї людей. У ці дні людина може відчувати погіршення самопочуття і сильні головні болі. У найбільшій небезпеці знаходяться люди, які страждають гіпертонією і хронічними захворюваннями.

Крім магнітних бур, грудень принесе українцям рясні снігопади. Метеорологи спрогнозували, що на протязі всього місяця в Україні буде йти сніг. Очікується також, що Новий рік буде сніжним, а температура повітря сягатиме -7 градусів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Сонці зафіксували третій надпотужний спалах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?