Розгромний нокаут: підсумки чемпіонського бою Шабранський - Ковальов
Категорія
Спорт
Дата публікації

Розгромний нокаут: підсумки чемпіонського бою Шабранський - Ковальов

Розгромний нокаут: підсумки чемпіонського бою Шабранський - Ковальов
Джерело:  online.ua

У неділю, 26 листопада відбувся поєдинок між українським боксером В'ячеславом Шабранським і росіянином Сергієм Ковальовим. Спорстмени вийшли на ринг, щоб завоювати пояс чемпіона світу за версією WBO. У бою за вакантний титул програв Шабранський - технічний нокаут.

Відповідне відео було опубліковано на одному з каналів YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Динамо" просить переграти зірваний матч з "Маріуполем"

Бій Ковальов - Шабранський завершився у другому раунді. Український боксер протримався на рингу 5,36 хвилин.

На відео видно, що В'ячеслав Шабранський впевнено почав бій - він провів відмінний джеб, який став єдиним успіхом українського боксера в цьому поєдинку.

В середині першого раунду Ковальов відправив Шабранського у два нокдауна. У другому раунді росіянин продовжив затяжну атаку, в результаті чого Шабранський знову опинився в нокдауні. В кінці другого раунду рефері зупинив бій, так як український боксер вже не реагував на напад суперника.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український футболіст Руслан Малиновський в рамках чемпіонату Бельгії забив неймовірний гол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?