Під Верховною Радою сталася пожежа: згорів намет протестувальників
Категорія
Події
Дата публікації

Під Верховною Радою сталася пожежа: згорів намет протестувальників

Під Верховною Радою сталася пожежа: згорів намет протестувальників
Джерело:  online.ua

26 листопада в наметовому містечку в центрі Києва під будівлею Верховної Ради сталася пожежа. Загорівся один з наметів протестувальників.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Читайте також: Волонтер закликала екс-бійців АТО не брати участь в мітингах під Радою

Правоохоронці повідомили, що помітили задимлення в наметовому містечку біля 10 ранку. Туди відразу ж були направлені поліцейські і рятувальники, які швидко ліквідували пожежу.

За інформацією пожежників, намет загорівся через буржуйку, яку встановили, нехтуючи правилами пожежної безпеки. В результаті пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, наметове містечко біля Верховної Ради стоїть з 17 жовтня. Протестуючі, які влаштували тривалу акцію, висувають українській владі ряд вимог. Вони наполягають на створенні антикорупційного суду в країні, вимагають скасувати депутатську недоторканність, а також виступають за прийняття закону про імпічмент президента.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кияни визмущени свавіллям, влаштованим "революціонерами" в центрі столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?