Українська співачка вирішила взяти участь в скандальному російському шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка вирішила взяти участь в скандальному російському шоу

Українська співачка вирішила взяти участь в скандальному російському шоу
Джерело:  online.ua

Ще одна українська співачка зібралася на російське телебачення - дружина соліста групи "Гриби" Христина Бардаш, більш відома як ЛУНА, вирішила взяти участь в скандальному шоу "Вечірній Ургант".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram-аккаунт співачки.

Читайте також: Українські співачки виступили на "Новій хвилі" в Росії: з'явилися відео

Христина Бардаш зазначила, що з'явиться в "Вечірньому Урганті" 27 листопада, в понеділок. Вона пообіцяла своїм шанувальникам заспівати в ефірі, але не всіх порадувала її новина.

Фанати ЛУНИ обурилися тим, що вона зібралася на російське ТБ. Деякі з них навіть написали гнівні коментарі в її мікроблозі, вимагая від співачки "здати український паспорт" перед поїздкою в РФ.

Слід додати, що ЛУНА стала однією з найбільш обговорюваних молодих артисток України. Її проект існує всього кілька років, але вже завоював велику популярність серед слухачів. У 2016 році американський журнал Vogue назвав артистку головною особою української музичної революції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка Світлана Лобода зібралася "співати для росіян по всьому світу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?