"Шахтар" потрапив у скандал через заборону акції в підтримку бійців АТО
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" потрапив у скандал через заборону акції в підтримку бійців АТО

"Шахтар" потрапив у скандал через заборону акції в підтримку бійців АТО
Джерело:  Укрінформ

Донецький футбольний клуб "Шахтар" потрапив у скандальну ситуацію через заборону акції в підтримку бійців АТО. Увечері 25 листопада перед матчем "Шахтар" - "Олімпік" менеджери клубу заборонили дітям учасників АТО вийти на поле з гравцями в футболках "Мій тато - герой".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Читайте також: "Шахтар" здобув другу перемогу в Лізі чемпіонів: опубліковані відео голів

Ця акція вже триває тривалий час. Вона спрямована на підтримку українських військових. Дітей вже сім разів виводили на поле перед матчами команд української Прем'єр-ліги.

В "Шахтарі" відреагували на скандал, що виник напередодні. У футбольному клубі заявили, що не мають ніякого відношення до заборони акції, підкресливши, що "Шахтар" не був господарем поля, тому не міг заборонити супернику і дітям вийти в футболках на підтримку воїнів АТО.

При цьому в донецькому клубі пообіцяли провести подібну акцію 29 листопада в Харкові. Там відбудеться домашній матч Кубка України "Шахтар" - "Верес".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 26 листопада український боксер В'ячеслав Шабранський програв росіянину Сергію Ковальову в бою за титул чемпіона світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?