У конкурсі "Miss Europe Continental-2017" перемогла українка: з'явилися фото
Категорія
Культура
Дата публікації

У конкурсі "Miss Europe Continental-2017" перемогла українка: з'явилися фото

У конкурсі "Miss Europe Continental-2017" перемогла українка: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

25 листопада в Неаполі відбувся фінал конкурсу краси "Miss Europe Continental-2017". Цього року перемогу в престижному конкурсі завоювала українка Наталія Варченко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт конкурсу.

Читайте також: Вперше за 45 років на "Міс Всесвіт" поїде дівчина з Іраку

Відзначається, що Україна в 2017 році вперше брала участь у конкурсі "Miss Europe Continental-2017". Але цей дебют пройшов з грандіозним успіхом - Варченко вдалося обійти своїх суперниць і завоювати престижний титул.

Слід додати, що журі "Miss Europe Continental-2017" оцінювало не тільки красу учасниць, а й їх яскраву індивідуальність, абміціі і вміння триматися на сцені.

Раніше переможниця "Miss Europe Continental-2017" вже брала участь в конкурсах краси. У 2015 році вона стала фіналісткою "Міс Україна Всесвіт".

Відомо, що Наталя Варченко родом з Луганської області, вона народилася в місті Стаханові. Раніше дівчина була солісткою музичного гурту "Тірамісу". В даний час захоплюється східним танцем живота і кінним спортом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "Міс Україна-2017" стала 18-річна студентка Поліна Ткач.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?