На Канарах у нічному клубі провалилася підлога: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На Канарах у нічному клубі провалилася підлога: з'явилося відео

На Канарах у нічному клубі провалилася підлога: з'явилося відео
Джерело:  The Guardian

26 листопада в одному з іспанських нічних клубів провалилася підлога. В результаті події постраждали 22 людини, які були терміново госпіталізовані в лікарню.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Читайте також: Обвал будинку в Росії: число жертв зросло, з'явилося відео моменту

Відомо, що інцидент стався в одному з клубів острова Тенеріфе, розташованому на території Іспанії. У той момент, коли в розважальному закладі відпочивало кілька десятків людей, прямо під ними обвалилося близько чотирьох квадратних метра підлоги.

В результаті люди впали в підвальне приміщення приблизно з висоти одного поверху. Всі вони отримали серйозні травми, удари і переломи. Відзначається, що двоє з постраждалих перебувають у важкому стані.

Уряд Іспанії повідомив, що за фактом події в популярному барі Butterfly Disco Pub проводиться перевірка. Також влада уточнила, що серед постраждалих є двоє громадян Франції, бельгійці і румуни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 24 листопада в одній з мечетей Єгипту був здійснений теракт, в результаті якого постраждали понад 300 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?