Сина нардепа від Радикальної партії затримали за пограбування
Категорія
Події
Дата публікації

Сина нардепа від Радикальної партії затримали за пограбування

Сина нардепа від Радикальної партії затримали за пограбування
Джерело:  online.ua

26 листопада в Києві син народного депутата від "Радикальної партії" Ігоря Попова Богдан Попов здійснив спробу збройного пограбування продуктового магазину.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані "Київ Оперативний".

Читайте також: У Києві сталося збройне пограбування, злочинець затриманий на місці: з'явилися фото

Відзначається, що підліток 2003 року народження разом з напарником напали зі зброєю на продуктовий магазин по проспекту Рокоссовського. Один із зловмисників був затриманий майже відразу, в той час як другого зловили вже у автостанції Полісся.

Нардеп Попов підтвердив, що одним із нападників був його син. За його словами, Богдан Попов потрапив в погану компанію, внаслідок чого пішов на злочин. Також політик заявив, що тимчасово призупинить діяльність, щоб провести час з сім'єю і зайнятися вихованням.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чоловік, який ймовірно прийшов з наметового містечка під Верховною Радою, пограбував і спробував згвалтувати жінку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?