Викрадений депутат Стерненко звернувся до губернатора, - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Викрадений депутат Стерненко звернувся до губернатора, - ЗМІ

Викрадений депутат Стерненко звернувся до губернатора, - ЗМІ
Джерело:  Вести.ru

В Одесі триває гучний скандал навколо затримання радикала Сергія Стерненко, екс-лідера одеського Правого Сектора. Так, рішення губернатора Одеської області Максима Степанова внести заставу за активіста прокоментував Сергій Щербіч - депутат Лиманського райради, якого в 2015 році викрав Стерненко, пишуть Вєсті, повідомляє ONLINE.UA.

Повідомляється, що в 2015 році Стерненко і його подільники викрали, незаконно утримували і катували Щербіча, вимагаючи від нього складення депутатських повноважень.

Сергій Щербіч заявив, що губернатор Одеської області Максим Степанов робить велику помилку, випускаючи на свободу злочинця. «У 2015 році, коли я став депутатом Лиманського районної ради та директором будинку культури, Сергій Стерненко і Руслан Деменчук викрали мене. Під'їхало авто, і мене силою посадили в нього на заднє сидіння, зв'язали мені руки, одягли на голову чорний мішок і вивезли мене в невідомому напрямку. Мене викинули в якийсь підвал, били ногами, принижували, ображали, я кілька разів непритомнів. Вони обливали мене водою, приводячи тим самим до тями, стріляли над головою, вимагаючи, щоб я склав повноваження депутата. Тоді вони почали катувати мене: затискали мені пальці плоскогубцями і били залізною палицею. Надалі, мене просто викинули біля Суворовського суду зі словами: «ми завжди до тебе прийдемо».

Також потерпілий від рук бандитів заявив, що він упевнений в тому, що правоохоронні органи не спустять цю справу на гальмах. «Я бачу, що зараз справа в свої руки взяв новий склад правоохоронців. У мене з'явилася, нарешті, впевненість, що справедливість восторжествує. Такі люди, як Стерненко не повинні перебувати на свободі », - додав він.

Нагадаємо, що 18 листопада в Одеському Міському саду відбулися масові заворушення і зіткнення, в результаті яких постраждало близько 20 поліцейських. В результаті був затриманий колишній лідер одеського «Правого сектора» Сергій Стерненко. Губернатор Одеської області Максим Степанов заявив, що внесе за нього заставу в розмірі 600 тис грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?