У Росії сталася велика космічна невдача
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сталася велика космічна невдача

У Росії сталася велика космічна невдача
Джерело:  online.ua

У вівторок, 28 листопада, з космодрому Східний в Росії запустили ракету "Союз-2.1б", яка не змогла вивести на орбіту супутник дистанційного зондування "Метеор-М" №2-1.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Роскосмос.

Читайте також: Над Чорним морем стався небезпечний повітряний інцидент між Росією і США

Відзначається, що також ракета виводила студентський апарат "Бауманец-2" і 17 іноземних наноспутників попутного навантаження. При цьому, незважаючи на вдалий запуск, виведення "Метеора", який повинен був збирати інформацію для прогнозування погоди, так і не відбулося.

Так, зв'язок із супутником не змогли встановити через відсутність його на цільовий орбіті. Деякі експерти вже висловилися ЗМІ, що "Метеор" ймовірно вже знаходиться на дні Атлантичного океану.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський лідер Володимир Путін в рамках тренування управління ядерними силами особисто запустив кілька балістичних ракет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?