Аваков розповів про "смерть" Мінських угод
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков розповів про "смерть" Мінських угод

Аваков розповів про "смерть" Мінських угод
Джерело:  Укрінформ

Мінські угоди не працюють, тому необхідно розробити нові домовленості щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це глава МВС України Арсен Аваков висловився на VII Національному експертному форумі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Читайте також: Україна в Мінську назвала умови звільнення полонених бойовиків

Міністр підкреслив, що Мінські угоди "мертві", не можуть бути використані для врегулювання конфлікту, і говорити про них більше не варто.

Аваков висловив думку, що існує необхідність в розробці нових домовленостей, в яких будуть чітко інтерпретовані принципи, обговорювані на даний момент політиками, - виведення військ РФ з України, контроль миротворців ООН за кордоном, проведення виборів і введення в Крим і Донбас органів юстиції.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер висловився щодо можливості участі представників "ДНР" і "ЛНР" в переговорах про введення на Донбас миротворчої місії ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?