У жовтні в Україні істотно зросли зарплати
Категорія
Економіка
Дата публікації

У жовтні в Україні істотно зросли зарплати

У жовтні в Україні істотно зросли зарплати
Джерело:  online.ua

Протягом жовтня 2017 року середня номінальна заробітна плата в Україні зросла більш ніж на третину, порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Про це йдеться в даних Держслужби статистики України, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Рада обіцяє збільшити пенсії тим, хто мав низькі зарплати, але багато працював

Відзначається, що штатний працівник українських підприємств в жовтні цього року в середньому отримав 7377 гривень, що на 37,9% більше суми, яка була зафіксована в минулому році. У той же час, реальні зарплати (з урахуванням інфляції) виросли на 19,9%.

Найбільші заробітні плати в жовтні 2017 року зафіксовані в Києві, на рівні в 11 тисяч 454 гривень, в той час як найнижчі зарплати були в Чернівецькій області, - на рівні в 5 тисяч 772 гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава українського уряду Володимир Гройсман обіцяв звернутися в ГПУ із запитом перевірки невиплати заробітних плат медикам Сміли Черкаської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?