Ультрас поставили ультиматум гравцям "Шахтаря": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ультрас поставили ультиматум гравцям "Шахтаря": з'явилося відео

Ультрас поставили ультиматум гравцям "Шахтаря": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Увечері 28 листопада в Харкові члени фанатських угруповань The Club і Kharkiv City Patriots, а також активісти "Нацкорпуса" зупинили автобус з гравцями "Шахтаря" для проведення бесіди з футболістами.

Відповідне відео було опубліковано в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Києві відбулися масштабні сутички футбольних уболівальників: з'явилося відео

Інцидент стався поряд зі стадіоном "Металіст", - ультрас відзначили "невиразну позицію" футболістів з питання війни на Донбасі, а також закликали чіткіше висловлювати своє ставлення в питанні патріотизму.

Активісти заявили, що футболісти "ганебно" поводяться по відношенню до державного гімну України, а також відмовлялися одягати футболки з написом "Мій тато - герой" на підтримку бійців АТО.

"Якщо у вас є хоч найменше бажання висловити позицію проти чогось українського, армії або самої країни, то ви або поїдете звідси, або з вами буде вирішено це питання тут", - підкреслили ультрас.

Варто зауважити, що футболісти "Шахтаря" виправдалися, що допомагають українській армії, але не публічно, а також пообіцяли вже на наступну гру вийти в патріотичних футболках.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на "Дніпро-Арені" ультрас "Дніпра" побили нардепа Юрія Березу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?