У Путіна назвали умови введення миротворців ООН на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна назвали умови введення миротворців ООН на Донбас

У Путіна назвали умови введення миротворців ООН на Донбас
Джерело:  РІА Новини

Миротворча місія ООН буде введена на Донбас тільки після розведення сил і засобів сторін конфлікту, а також узгодження з бойовиками "ДНР" і "ЛНР".

Про це міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров висловився в інтерв'ю італійській газеті Libero, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: У Путіна розповіли про "окупацію" Донбасу миротворцями ООН

Лавров підкреслив, що суть введення миротворчої місії буде полягати в забезпеченні безпеки співробітників моніторингової місії ОБСЄ в зоні розведення сил і засобів і в рамках патрулювання території Донбасу.

За його словами, Мінські угоди повинні залишитися основою врегулювання ситуації, а також повинні зберегтися мінський і нормандський переговорні майданчики.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер охарактеризував останню спробу переговорів з помічником президента РФ Владиславом Сурковим як "крок назад".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?