Гурт The Erised виступить у Києві 17 грудня
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт The Erised виступить у Києві 17 грудня

Гурт The Erised виступить у Києві 17 грудня
Джерело:  online.ua

Музиканти не часто балують українську публіку великими сольними концертами. The Erised видавалися на британському лейблі Med School Music, треки звучали на BBC Radio. Дебютний альбом "Room 414" був представлений на платформі британського журналу Wonderland і на фестивалі Hospitality In The Park в Лондоні.

У складі The Erised: Соня Сухорукова (вокал), Данило Марін (клавіші), Олександр Люлякін (барабани) і Ігор Кириленко (гітара).

Читайте також: Кеті Перрі осоромилася під час виступу в США: з'явилося відео

Не так давно музиканти презентували перший з трьох синглів - Let me be, який увійде в найближчий міні-альбом і буде в обов'язковому порядку виконаний на київському концерті.

"Let me be" став початком нового етапу життя The Erised. Це буде трилогія про людські залежностях, від яких ми готуємо музичні таблетки щастя і насолоди. Нестандартні наряди, дивні танці і новий матеріал. Спойлер концепції нашого нового матеріалу. Ми відмовимося від відеоряду , на користь світла і декорацій. Це буде другий The Erised, який вас готовий здивувати!", - поділилися артисти.

Окрім нових пісень і оновленого звучання старих, The Erised готують несподівані подарунки, які отримає кожен, хто стане частиною музичної родини в цей вечір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?