Зеленський на прикладі гри в наперстки прокоментував заборону "Сватів" в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зеленський на прикладі гри в наперстки прокоментував заборону "Сватів" в Україні

Зеленський на прикладі гри в наперстки прокоментував заборону "Сватів" в Україні
Джерело:  online.ua

Відомий український шоумен Володимир Зеленський на прикладі гри в наперстки описав ситуацію з забороною серіалу "Свати" в Україні.

Новий відеоролик зі зверненням він опублікував на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Можлива заборона "Сватів" в Україні: Зеленський записав нове гнівне звернення

Відзначимо, що Зеленський назвав кожен зі стаканів "СБУ", "Мінкульт" і "Держкіно", після чого почав їх крутити, демонструючи, як питання заборони "Сватів" переходило з одного відомства до іншого, після чого "Держкіно" остаточно анулювало прокатну ліцензію серіалу.

"А де СБУ? Може, в Мінкульті або Держкіно? Питання в іншому: де "Свати"? Хоча ні, навіть не в цьому питання. Хто крутить наперстки?", - запитав Зеленський.

У той же час, студія "Квартал 95" зробила офіційну заяву про те, що рішення про заборону "Сватів", - абсурдно, і прийнято, щоб відволікти суспільство від кризи в країні, погіршення рівня життя і війни на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Мінкульті розповіли, що "Сватам" можуть повернути прокатне посвідчення, якщо в серіалі замінять актора Федора Добронравова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?