Ще одна українська співачка виступила на російській сцені
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще одна українська співачка виступила на російській сцені

Ще одна українська співачка виступила на російській сцені
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Настя Каменських виступила на російській сцені. Вона стала ведучою церемонії вручення нагород Вища Ліга від російського "Нового радіо".

Про це повідомляється на сторінці "Нового радіо" в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Українська співачка вирішила взяти участь в скандальному російському шоу

Відзначається, що участь у заході взяла не тільки Настя Каменських. Нагороди щорічної музичної премії отримали дві скандальні українські артистки - Світлана Лобода та Ані Лорак.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських почала сольну кар'єру під псевдонімом NK. Через кілька днів після офіційного оголошення про розпад дуету "Потап і Настя" співачка випустила перший сольний кліп "Це моя ніч", який набрав рекордну кількість переглядів в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка Анна Седокова, яка довгий час проживає в Росії, несподівано вирішила дати концерти в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?