Весілля принца Гаррі і Меган Маркл: нові подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл: нові подробиці

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл: нові подробиці
Джерело:  online.ua

Весілля принца Гаррі та американської актриси Меган Маркл відбудеться 26 травня 2018 року. Одруження відбудеться в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Читайте також: Меган Маркл вперше відверто розповіла про стосунки з принцом Гаррі

Наближені до пари джерела повідомили виданню, що королева Великобританії Єлизавета II найімовірніше пропустить весілля внука, так як шанує багаторічні британські традиції. Йдеться про те, що англіканська церква, яку очолює королева, категорично проти шлюбів після розлучень. А Меган Маркл, як відомо, до одруження з принцом Гаррі була заміжня за продюсером Тревором Енгельсон, з яким розлучилася в 2013 році.

При цьому Меган Маркл перед весіллям доведеться змінити регілію, так як на сьогоднішній день вона є католичкою.

Слід додати, що в 2005 році Єлизавета II через ці ж традицій пропустила весілля власного сина Чарльза. Вона відмовилася відвідувати церемонію одруження принца з Каміллою Паркер Боулз, так як до цього Чарльз був одружений на принцесі Діані.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кенсінгтонський палац офіційно оголосив про заручини принца Гаррі і Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?