Мейн-кун Кекс визнаний найбільшим котом України
Категорія
Україна
Дата публікації

Мейн-кун Кекс визнаний найбільшим котом України

Мейн-кун Кекс визнаний найбільшим котом України

2 грудня в Дніпрі відбулася міжнародна виставка кішок, на якій був встановлений новий рекорд. Мейн-кун Кекс був визнаний найбільшим котом України і внесений до Національного реєстру.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: В Австралії знайшли найдовшого в світі кота: опубліковані фото

Експерти провели заміри найбільшого кота в Україні і були вражені його розмірами: вага мейн-куна склала 11,76 кг, а зріст - 121 см.

Господар гігантського кота розповів, що 6 грудня Кексу виповниться п'ять років. В його родині він з'явився раніше, ніж дитина. В даний час кіт веде бурхливе особисте життя, так як у нього є десять "дружин", серед яких він відчуває себе справжнім Дон Жуаном.

Власник найбільшого кота в Україні розповів і про його раціон. Виявилося, що за один прийом їжі Кекс з'їдає не менше 0,5 кг м'яса, курячих сердець або печінки. Спеціальний котячий корм також входить в меню мейн-куна, а ось від молочних продуктів він відмовляється.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Британії помер найстаріший кіт у світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?